Cloud Services

The cloud: niet al te lang geleden was het nog een redelijk vaag begrip voor de meesten, maar ondertussen is het niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven.

Met de groeiende beweeglijkheid van ondernemers en medewerkers is de flexibiliteit van cloud services de nieuwe standaard geworden. Software wordt hoe langer hoe meer aangeboden als een service in plaats van als een disk met een gelimiteerd aantal gebruikersrechten die om de zoveel tijd de aankoop van een vernieuwde versie vraagt.

Met een cloud systeem hoeft u uw software niet langer binnen de eigen infrastructuur te installeren maar gebruikt u een omgeving die aangeboden wordt door een hosting provider op het internet. Deze zogenaamde virtuele omgeving wordt dan samen met de softwareapplicatie via het web ter beschikking gesteld.  Zo bent u ervan verzekerd dat u telkens met de meest recente versie aan de slag bent. Software as a service (SAAS), oftewel het verhuren van software, is een van de grootste technologische vernieuwingen van deze eeuw. Incerta biedt u deze service dan ook graag aan.