Incerta

Incerta is al jaren gekend als partner voor bedrijven die zijn begaan met de veiligheid in hun bedrijf. Met onze VARIO Online software zijn we vandaag markleider in het ondersteunen van bedrijven met hun veiligheids- en kwaliteitsbeleid. Het unieke aan VARIO Online is vooral dat de software ontwikkeld is door ervaren preventieadviseurs en kwaliteitscoördinatoren.

Incerta bvba werkte al jaren nauw samen met hun exclusieve softwareontwikklaar Adenti nv. Eind 2014 heeft dit geleid tot een fusie van de beide bedrijven, met als gevolg dat Incerta niet alleen softwareverdeler is maar ook softwarebouwer, nu het volledige ontwikkelingsteam op de payroll van Incerta staat.

Wij onderscheiden ons van de doorsnee softwarebouwer omdat wij preventieadviseurs, kwaliteitsverantwoordelijken en milieucoördinatoren in dienst hebben die meedenken met de programmeurs. Door de samenwerking van deze beiden zijn wij in staat om zowel technische als functionele implementaties aan te bieden en kunnen we meedenken met onze klanten op zowel technisch als functioneel gebied.

Incerta maakt vandaag volop werk van de ontwikkeling van het nieuwe softwarepakket VARIO Enterprise dat gebouwd wordt op het eigen AdFortuna application framework. VARIO Enterprise zal de uitgebreide versie van VARIO Online worden waarin onze jarenlange ervaring in het uitdenken en maken van QSHE software  is verwerkt. Verder zullen er ook onbeperkte mogelijkheden tot personalisatie aanwezig zijn en is de software klaar voor de technologieën van morgen.

VARIO maakt het mogelijk bedrijven te ondersteunen in al hun processen vanuit één centrale standaard software, terwijl het ook de mogelijkheid tot maatwerk behoudt.

Incerta is tevens ISO9001 gecertificeerd, erkend dienstverlener voor de pijler opleiding via de KMO portefeuille en Microsoft Certified Silver Partner.