Claessens - Hamme

De firma Claessens NV, gevestigd te Hamme, is reeds meer dan 50 jaar actief als algemene bouwonderneming in de utiliteitsbouw, de appartementsbouw en bij renovatieprojecten. Naast een specialisatie in supermarkten, winkels en tankstations werden doorheen de jaren ook diverse andere projecten gerealiseerd onder meer in de woning- en appartementsbouw.

Problematiek

Hoe kunnen we op een efficiënte en praktische manier ISO9001 en OHSAS18001 gecertificeerd worden?

Meerwaarde van Vario

Een concullega heeft Vario aanbevolen om ons te helpen bij de optimalisatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Inmiddels ondersteunt Vario ons op permanente basis.

De aanstelling van een persoonlijke dossierbeheerder resulteert in een maximale informatie overdracht. Omdat hij instaat voor de opvolging van de interne audits hebben wij de garantie dat de processen continu worden geëvalueerd en verbeterd. De automatische opvolging via Vario zorgt er voor dat concrete acties gegenereerd worden die via mail gecommuniceerd worden. Om up to date te zijn met de laatste regelgeving en wetgeving inzake veiligheid …worden recente wijzigingen en aanpassingen nauwkeurig bijgehouden. Innoveren en bijscholen is onontbeerlijk in de bouwsector die steeds in beweging is en snel verandert. Door de opmaak van een matrix in Vario worden de opleidingen van onze personeelsleden geregistreerd en overzichtelijk bijgehouden. Ook bij een externe audit kunnen wij beroep doen op Vario waardoor het personeel binnen het bedrijf zich verder kan concentreren op zijn kernactiviteit. Dit betekent geen onnodig tijdverlies met procedures en rapporteringen.

Heeft u als bedrijf nood aan ondersteuning bij het implementeren van een managementsysteem, heeft u de ambitie om te groeien of wenst u uw beleid te optimaliseren dan is dit met de hulp van Vario praktisch te vertalen naar de werkvloer!

Dhr. Verhelst Joris - Zaakvoerder Claessens nv