Dekomte Benelux - Oostende

DeKomTe Benelux begon in 1980 als een commerciële entiteit, maar groeide al snel uit tot een onmisbare productie-eenheid en wellicht de meest gespecialiseerde firma op de markt met een eigen fabricatie van weefselcompensatoren en een gespecialiseerd montageteam. Kwaliteit en veiligheid zijn een topprioriteit: kwaliteit wordt dan ook ten alle tijde gegarandeerd, dankzij hun ISO-certificaat. Daarnaast is veiligheid prioritair voor hun personeel, daarom zijn zij ook een VCA gecertificeerd bedrijf.

Problematiek

Het beheren en opvolgen van ons veiligheids- en kwaliteitssysteem VCA* - ISO 9001 - 10CFR50 Appendix (nucleaire installaties) vergt heel wat tijd en administratie.  Het zorgt al snel voor een ganse papierberg waar men vaak geen overzicht meer over hebt.

Meerwaarde van Vario

Na het zien van een demo van VARIO waren wij zeer snel overtuigd. Het systeem is heel overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend. Alles kan nu digitaal ingepland, opgevolgd en beheerd worden. Ook het feit dat het systeem door al onze werknemers kan geraadpleegd worden, is een groot pluspunt.

Onze samenwerking met de mensen van Incerta verliep zeer goed. Ik kreeg heel snel voldoende informatie om het systeem snel en vlot onder de knie te krijgen.

Om een VKM-systeem beter te beheren en op te volgen, zou ik iedereen VARIO aanraden. Het is een schitterend softwareprogramma waarbij ik zeer veel tijd (en dus geld) bespaar.

Dhr. Vincent Vandekerckove - Project - Safety - Quality Manager Dekomte Benelux bvba