Wegrosan - Brecht

Wegrosan is gespecialiseerd in milieuwerken en in complexe civiele werken zoals de realisatie van omgevings- en recreatiewerken, de bouw van tankstations en containerparken. Zij staan voor u klaar om deze werken voor u in te richten en te realiseren. Kennis en creativiteit worden ingezet om voor u de meest geschikte oplossing te vinden, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Problematiek

Een VCA attest behalen vergt steeds veel administratief werk en tijd. Is alles wel in orde? Zijn aan alle vereisten voldaan? Hebben we aan alles gedacht? Veiligheid en veilig werken is voor ons prioritair. Daarom zochten wij een tool met een goeie service die ons hierbij kon helpen. 

Meerwaarde van Vario

Na het bezoek van onze dossierbeheerder, hadden wij een goed gevoel. We hadden allen een beter inzicht wat we met VARIO konden en hoe we dit moesten doen. De VARIO software tool is voor ons zeer positief bevonden. Het is een tool met veel potentieel en we gaan er heel erg door geholpen worden. Onze VCA-audit is zeer goed verlopen en het resultaat was positief. We kunnen niet wachten om nog meer in VARIO te ontdekken. We hebben besloten er nog frequenter mee te werken en meer collega’s erbij te laten aanschuiven. De tips en trucs van hun dossierbeheerder zijn ook steeds zeer leerrijk en handig meegenomen. 

Mevr. Veerle Van Meerssche, Office Manager en Management Assistente - Wegrosan