EN1090

Het bewijs dat u voldoet aan deze eisen is de CE markering die u aanbrengt op uw producten en constructies. Vanaf 1 juli 2014 werd de CE-Markering voor lastdragende constructieonderdelen in aluminium, staal of inox voor  de bouw verplicht. Deze markering past in het kader van de Europese Verordening voor Bouwproducten en is een certificaat dat de productieomgeving van de fabrikant beoordeelt. Wie lastdragende constructieonderdelen op de europese markt brengt, moet een dergelijk PFC-certificaat bezitten.

De deskundigen van Incerta begeleiden u bij het opzetten van uw EN1090-managementsysteem onder begeleiding van VARIO software.

Deze verplichte geharmoniseerde norm maakt een eind aan de aparte regels per land voor het vervaardigen van en verhandelen van stalen en aluminium constructies. Om te kunnen voldoen aan de eisen van deze norm dient een managementsysteem opgezet te worden. Het is hier dat VARIO software een perfect kader biedt. In VARIO kunt u alle vereiste documenten, inspecties, materieel, opleidingen en metingen centraal beheren.

Contacteer ons hier voor meer info.